درباره Lufthansa
دویچه لوفت هانزا به جهان بله می گوید
شرکت هواپیمایی دویچه لوفتهانزا که به صورت عمومی با نام لوفتهانزا شناخته می شود، بزرگترین شرکت هواپیمایی کشور آلمان و دومین شرکت هواپیمایی بزرگ قاره اروپا از نظر سهم بازار است. نام این شرکت هواپیمایی از ترکیب دو واژه لوفت به معنی هوا و هانزا که به پیمان هانزایی اشاره دارد، تشکیل شده است. در سال 1997 لوفتهانزا یکی از پنج عضو پایه گذار استار الاینس، بزرگترین اتحاد شرکت های هواپیمایی دنیا بوده است. شعار شرکت لوفتهانزا این است: به جهان بگو بله.
ساختار شرکت دویچه لوفت هانزا
این شرکت علاوه بر خدماتی که خود ارائه می دهد شرکت های مهمی را به عنوان زیرمجموعه خود در اختیار دارد. این زیر مجموعه ها عبارت اند از شرکت هواپیمایی آسترین، شرکت هواپیمایی بین المللی سوئیس، شرکت هواپیمایی بروکسل و شرکت هواپیمایی یورو وینگز. علاوه بر این شرکت ها، لوفتهانزا شرکت های دیگر در زمینه فعالیت های حوزه هوانوردی مثل لوفتهانزا تکنیک و سرآشپزان هوایی الاسجی را نیز در بر میگیرد. این شرکت در مجموع بیش از هفتصد هواپیما دارد و از این نظر یکی از بزرگ ترین ناوگان های هوایی در سطح دنیا را داراست.
دفتر اصلی و حوزه ریاست شرکت لوفتهانزا در شهر کلن آلمان واقع شده است. پایگاه عملیاتی اصلی این شرکت با نام مرکز هوانوردی لوفتهانزا، در قطب اصلی این شرکت در فرودگاه فرانکفورت قرار دارد. قطب دوم این شرکت هواپیمایی در فرودگاه مونیخ است که مرکزی ثانویه برای عملیات های هوانوردی این شرکت به شمار می آید.
تاریخچه لوفت هانزا
شرکت لوفتهانزا در سال 1926 تأسیس شد و فعالیت خود را آغاز کرد. در سال 1945 پس از شکست آلمان نازی در جنگ جهانی دوم فعالیت های شرکت لوفتهانزا به صورت کامل متوقف و این شرکت در سال 1951 توسط نیروهای پیروز در جنگ به صورت کامل منحل شد.
دو سال بعد از انحلال لوفتهانزا در سال 1953 شرکتی با نام لوفتاگ در شهر کلن تاسیس شد. در تاریخ ششم آگوست سال 1954 شرکت لوفتاگ، نام و نشان تجاری شرکت لوفتهانزا را خریداری کرد و نام خود را به شرکت سهامی دویچه لوفتهانزا تغییر داد. قبل از شروع فعالیت این شرکت هواپیمایی جدید اقداماتی باید صورت می گرفت که عبارت بودند از: پیدا کردن و خریداری هواپیماهای مناسب، آموزش خلبان ها، مهندسین پرواز و خدمه پرواز. همچنین پیش نیازهای زیرساختی برای نگهداری فنی از هواپیماها نیز باید فراهم می شد. این پروژه سرانجام در تاریخ یکم ماه آوریل سال 1955 به موفقیت رسید و دو هواپیمای کانوایر با شروع پرواز خود از شهرهای هامبورگ و مونیخ، برگی جدید از تاریخ شرکت لوفتهانزا را رقم زدند.
هواپیمایی لوفتهانزا تا سال 1994 شرکتی دولتی و شرکت هواپیمایی حامل پرچم کشور آلمان بود. در این سال مالکیت شرکت لوفتهانزا به بخش خصوصی واگذار شد، اگرچه از سال 1966 سهام این شرکت به صورت عمومی در تمامی بورس های کشور آلمان مبادله می شد.
لوفت هانزا و توسعه شرکت
در سال های اولیه شروع فعالیت مجدد این شرکت، هم زمان با ایجاد شبکه های مسیری در قاره اروپا، شرکت لوفتهانزا مقاصدی در آمریکا، آفریقا و شرق دور را نیز به شبکه خدمت رسانی خود اضافه کرد. در سال 1960 شرکت هواپیمایی لوفتهانزا اولین هواپیمای جت را به ناوگان خود افزود. با ورود اولین بوئینگ B707 به این شرکت، لوفتهانزا مبدأ پرواز های دوربرد خود را از هامبورگ به فرانکفورت تغییر و در این دوره تمرکز خود را بر گسترش بازار حمل بار هوایی خود قرار داد.
خدمات حمل و نقل هوایی لوفت هانزا
شرکت لوفتهانزا کارگو، شرکت هواپیمایی باری آلمانی است که تحت مالکیت کامل شرکت لوفتهانزا و از زیر مجموعه های آن به شمار می رود. این شرکت خدمات حمل بار هوایی، فریت بار و لجستیک را در سراسر دنیا ارائه می کند. مرکز فرماندهی لوفتهانزا کارگو در فرودگاه فرانکفورت است. این شرکت علاوه بر دارا بودن ناوگان هواپیماهای باری خود به ظرفیت حمل بار پروازهای مسافری گروه لوفتهانزا نیز دسترسی دارد.
انواع خدمات بار شرکت
هواپیمایی لوفتهانزا بین سال های 1977 تا 1993 شرکت زیر مجموعه ای به نام جرمن کارگو برای ارائه خدمات حمل بار هوایی داشت. سال 1993 در تلاشی برای باز سازی ساختار شرکت، این زیرمجموعه با شرکت اصلی ادغام و پس از گذشت مدتی به دو شرکت مجزا تبدیل شدند. لوفتهانزا کارگو و لوفتهانزا کارگو چارتر در تاریخ سی ام نوامبر سال 2004 فعالیتشان را آغاز کردند. شرکت اول مسئولیت مدیریت فرآیند حمل بار با هواپیماهای گروه لوفتهانزا را بر عهده دارد و شرکت دوم حمل بار را از طریق هواپیماهای چارتری یا اجارهای انجام میدهد.
لوفت هانزا، پیشتاز حمل بار هوایی
لوفتهانزا از نظر ساختاری منحصر به فرد است و در زمینه حمل بار با رقبای بزرگ اروپایی خود از جمله بیریتیش ایرویز و ایرفرانس تفاوت دارد. در هواپیمایی لوفتهانزا، مدیریت بخش کارگو به صورت کامل بر عهده یک بخش جداگانه از شرکت اصلی است. لوفتهانزا کارگو به مدت چند سال اولین شرکت هواپیمایی از نظر حجم حمل هوایی بار بین المللی بود، اما رفته رفته مقام خود را به شرکت هایی همچون کاتای پاسیفیک و کرین ایر کارگو داد.
لوفت هانزا و فرانکفورت
از سال 2011، پایگاه تمامی هواپیماهای باری شرکت لوفتهانزا کارگو در فرودگاه فرانکفورت است. این فرودگاه یکی از پرکارترین فرودگاه ها جهان در زمینه حمل بار هوایی است. شرکت لوفتهانزا کارگو همکاری نزدیک و مثبتی با شرکت فراپورت، مسئول عملیات فرودگاه فرانکفورت دارد. این فرودگاه به صورت کلی دو مرکز خدمات حمل بار هوایی به نام های کارگو سیتی شمال و جنوب دارد که از این دو کارگو سیتی شمال تقریباً به صورت اختصاصی در اختیار شرکت لوفتهانزا کارگو قرار دارد.
در سال های اولیه فعالیت شرکت لوفتهانزا کارگو، این شرکت پایگاهی ثانویه در فرودگاه لایپزیگ/ هال، قطب اروپایی شرکت دیاچال اکسپرس داشت. لوفتهانزا کارگو از این پایگاه پروازهایی باری به نیابت از شرکت دیاچال انجام می داد. با تشکیل شرکت آئرولاجیک که از سرمایه گذاری مشارکتی شرکت های دیاچال و لوفتهانزا شکل گرفت، مسئولیت پروازهای شرکت دیچیال بر عهده شرکت آئرولاجیک گذاشته شد. این امر سبب شد لوفتهانزا کارگو بتواند تمرکزش را بر خدمات دیگر خود قرار دهد و در ماه می سال 2011 قطب جدیدی در فرودگاه بین المللی راجیو گاندی در شهر حیدرآباد هند تاسیس کندکه از این طریق به حمل کالاهای حساس به دما، به طور خاص محصولات دارویی، بین آسیای جنوب شرقی و اروپا و آمریکا بپردازد.



















































































































































































































































