هزینه ی فریت بار چگونه محاسبه می شود

شرایط و "هزینه حمل هوایی بار" در صنعت حمل و نقل دارای اهمیت ویژه ای بوده و زیاد به آن پرداخته می‌شود. هزینه ارسال هوایی بار به عوامل مختلفی بستگی دارد و مسافران ، مهاجرین و یا تجار همواره به دنبال راهی برای پرداخت مقرون به صرفه‌ترین آن هستند. شرکت های هواپیمایی  هم فرمول خاصی برای دریافت هزینه ارسال هوایی بار دارند. مجموعه فریت بار و کارگو سفیران با ارائه بهترین خدمات و انجام استاندارد تمامی مراحل و حفظ ایمنی تلاش دارد تا محموله شما را به هر جای دنیا با به صرفه‌ترین هزینه ارسال کند. در ادامه با راهنمای مربوط به هزینه های حمل بار هوایی در سفیران همراه باشید تا به پاسخ سوالات خود دست یابید.

 

چگونه با انتخاب ایرلاین مناسب هزینه حمل هوایی بار را "به صرفه تر" کنیم؟

 

حمل بار کالا به سه شکل زمینی، دریایی و هوایی امکان پذیر است؛ اما از میان این سه روش، ارسال بار و فریت هوایی که از هزینه بیشتری برخوردار است طرفدار بیشتری دارد، چرا که حمل هوایی خدمات بهتری ارائه می‌دهد. خدماتی از جمله "حفظ امنیت کالا" ، "رعایت اصول استاندارد ارسال بار"، "سرعت حمل بالا" در ارسال با "قابلیت حمل بارهای فاسد شدنی" مثل انواع دارو، نمونه های آزمایشگاهی، مواد غذایی، میوه و سبزیجات و... توسط شرکت های هواپیمایی ارائه می‌شود.

انتخاب ایرلاین مناسب اهمیت ویژه ای در میزان هزینه و نحوه حمل بار شما به مقصد مورد نظر را دارد، همیشه به یاد داشته باشید که یکی از اصلی ترین لحظه ها در پروسه حمل هوایی در آغاز و زمان انتخاب ایرلاین مناسب جهت حمل هوایی بار شما میباشد.

حمل بار هوایی از  ایران به وسیله ایرلاین های داخلی و خارجی متنوعی انجام میگیرد که انتخاب  هر کدام جهت انجام خدمات حمل هوایی به شما، در میزان هزینه نهایی ارسال هوایی بار تاثیربه سزایی خواهند داشت. ایرلاین های داخلی ایران نیز مانند تمامی ایرلاین های بین المللی دارای مقاصد پروازی خارج از ایران می باشند که این ایرلاین ها از ظرفیت آزاد قسمت بار هواپیماهای خود برای حمل انواع بار به این مقاصد بهره می جویند.

 

  • هزینه حمل هوایی بار به خارج از ایران با هواپیمایی های داخلی

 

همانطور که ذکر شد ایرلاین های داخلی برای  مقاصد خارج از کشور خود از ظرفیت بار واقع در قسمت پایینی هواپیما ها استفاده می کند و بدین نحو به تولید درآمد ایرلاین کمک می کند.   باید توجه داشت که در صنعت حمل هوایی بار در ایران  حمل محموله های هوایی با ایرلاین های داخلی  قیمتی به مراتب کمتر  از رقبای  بین المللی آنها خواهد داشت. بطور کلی هزینه ارسال و حمل هوایی بار با شرکت های هواپیمایی داخلی مانند ایران ایر و ماهان ارزان‌تر از خطوط هواپیمایی خارجی می‌باشد.

 

  • هزینه حمل هوایی بار به خارج از ایران با ایرلاین های بین المللی

 

در بعضی از موارد مقصد مورد نظری که بار به آن فرستاده می شود،  جزو  مقاصد پروازی ایرلاین های داخلی ایران نمی باشد و اینگونه مقاصد فقط توسط ایرلاین های بین المللی فعال در ایران سرویس دهی می شود، لذا فرستنده کالا  اختیار انتخاب کمتری  برای ارسال هوایی بار خود دارد و میتواند  با انتخاب های معدودی بار خود را به صورت هوایی به مقصد مورد نظرش  ارسال کند. همچنین در شرایطی خاص، مسیر پروازی که با ایرلاین های داخلی  قابل حمل میباشد،  قابل استفاده برای فرستندگان کالا نمی باشد،  به طور مثال در ایام نوروز هواپیمایی های داخلی  به علت شلوغی مسیرهای  پروازی قادر به ارائه سرویس مطلوب برای حمل هوایی بار  نمی باشند در نتیجه فرستندگان بار  و یا کالا مجبور به استفاده از ظرفیت بار هواپیمایی های بین المللی فعال در ایران میباشند. طبیعتاً قیمت های حمل هوایی در بیشتر موارد برای بیشتر مقاصد  با شرکت های هواپیمایی خارجی گرانتر می باشد.

 

نحوه محاسبه هزینه حمل هوایی بار در بارنامه چگونه است؟

 

بارنامه هوایی سندی است که قرارداد فرستنده کالا و شرکت هواپیمایی؛ جهت انجام فرایند ارسال هوایی بار به مقصد مورد نظر، در آن ریز به ریز ثبت شده است. در زمان محاسبه هزینه بار شما با اصطلاحاتی همچون وزن باسکولی، وزن حجمی و وزن محاسباتی در بارنامه مواجه خواهید شد که ایرلاین ها برای محاسبه هزینه بار از آن کمک می‌گیرند. در ادامه به هر کدام از پارامترهایی که در محاسبه هزینه تاثیر دارند را شرح داده‌ایم.

 

  • وزن باسکول در پروسه حمل هوایی بار چیست؟

 

اولین فرآیند رسمی ارسال هوایی بار در تمامی گمرک ها این است که محموله بسته بندی شده شما  بر روی باسکول قرار داده می‌شود تا وزن آن محاسبه شود. این عدد در تمامی مراحل گمرکی و حمل هوایی بار ذکر خواهد شد. از نظر گمرک های کشور ها این عدد مبنای اصلی محاسبات هست اما امکان دارد که مبنای محاسبه حمل هوایی بار شما توسط شرکت های هواپیمایی نباشد.

 

  • وزن حجمی در فرآیند ارسال بار با هواپیما چیست؟

 

وزن حجمی باید از طریق فرمول به دست بیاید و عدد آن از وزن واقعی کالا متفاوت است. فرمولی که شرکت های هواپیمایی برای محاسبه وزن حجمی به کار می‌گیرند به این صورت است که طول و عرض و ارتفاع هر تکه از کالای بسته‌بندی ‌شده را به سانتیمتر اندازه می‌گیرند، اعداد حاصل را در هم ضرب و سپس به 6000 تقسیم می‌کنند و وزن حجمی آن کالا را به کیلو گرم به دست می‌آورند. البته شرکت های هواپیمایی برای راحتی کار حجم یک متر مکعب را به عنوان مبنا برای محاسبه در نظر گرفته و هر یک متر مکعب بار بسته بندی شده را حداقل 168 کیلوگرم در نظر می‌گیرند.

 

  • وزن محاسباتی چیست و نحوه تعیین آن برای اعلام هزینه حمل هوایی بار چگونه است؟

 

در نهایت ، اندازه وزن باسکولی و وزن حجمی بار فرستنده، با هم مقایسه شده و هر کدام که بیشتر باشد به عنوان وزن محاسباتی محموله در نظر گرفته می شود و در بارنامه درج می‌گردد. هزینه فریت بارو سایر هزینه های مرتبط و غیر مرتبط در پروسه حمل هوایی بار، بر مبنای وزن محاسباتی ،  محاسبه شده و در بارنامه درج می‌شود.

 

  • تعیین نرخ مبنا در محاسبه هزینه حمل هوایی بار

 

پس از تعیین وزن محاسباتی محموله، باید هزینه آن بر اساس قیمت های اعلامی شرکت های هواپیمایی مشخص شود. ایرلاین ها برای هر کیلو بار، از مبدا به مقصد، نرخی دارند متفاوت از سایر نرخ های دیگر  و همین مبنای هزینه فریت بار است. شرکت های هواپیمایی برای دسترسی راحت تر به تخمین هزینه بار، بارها را به بنا بر وزن محاسباتی آنها به  چند دسته تقسیم کرده‌اند:

دسته اول: بارهایی که وزن بسیار پایینی دادند و به اصطلاح به آن‌ها مینیموم (min) گفته می‌شود.

دسته دوم: با عنوان بارهای نرمال شناخته می‌شوند.

دسته سوم: بارهایی که بین 45 تا 100 کیلوگرم وزن دارند.

دسته چهارم: بارهایی که بین 100 تا 250 یا 300 کیلوگرم وزن دارند.

دسته پنجم: بارهایی که بین 250 یا 300 تا 500 کیلوگرم وزن دارند.

دسته ششم: بارهایی که بین 500 تا 1000 کیلوگرم وزن دارند.

دسته هفتم: 1000 کیلوگرم یا بیشتر که به بارهای بسیار سنگین مربوط می‌شود. 

"هزینه حمل هوایی بار" شما از  قیمت های اعلامی شرکت های هواپیمایی به شرکت های فورواردر و بر اساس تقسیم بندی فوق مشخص میگردد. در نظر داشته باشید بر روی بارنامه هوایی، مالیات ارزش افزوده، مبلغ صدور بارنامه و بنابر سیاست های شرکت هواپیمایی مبالغ  دیگری نیز مانند هزینه سوخت، حراست و…. نیز محاسبه و دریافت میشود.

تا اینجای کار شما با نحوه محاسبه "هزینه حمل هوایی بار"، قسمت اصلی آن یعنی محاسبه حمل ، آشنا شدید. اما در بیشتر مواقع این تمامی داستان نیست و هزینه های جانبی، نسبت به هزینه حمل هوایی بار در مبدا و مقصد موجود است که در ادامه به آن می پردازیم.

 

هزینه های جانبی حمل هوایی بار در مبدا شامل چیست؟

 

"هزینه حمل هوایی بار" صرفا شامل جابجایی هوایی از فرودگاه مبدا به فرودگاه مقصد نیست بلکه مراحلی که قبل از حمل بار و بعد از حمل بار نیز انجام می‌شود مشمول هزینه هایی خواهند شد. در اینجا می خواهیم به هزینه های جانبی در مبدا و به هنگام آماده سازی بار برای حمل هوایی صحبت کنیم. این هزینه ها شامل:

 

  • مشاوره و بازدید بار در منزل یا محیط کار فرستنده

 

بطور معمول شرکت های فورواردر به عنوان نماینده پذیرش بار ایرلاین ها این سرویس را به فرستندگان بار ارائه میدهند. در بیشتر موارد شرکت های فورواردر برای بازدید بار شما و ارائه مشاوره و یا پیش فاکتور خدمات مبلغی درخواست نمی کنند و این خدمات فاقد هزینه برای فرستنده بار خواهد بود. 

 

  • هزینه بسته بندی تخصصی و استاندارد کالا برای فریت بار

 

 در صورت توافق فرستنده بار با فورواردر یا همان شرکت فریت بار، در صورت تشخیص شرکت فریت بار ، بار فرستنده کالا در مبدا اولیه، چه منزل و یا چه دفتر و انبار شما، بصورت تخصصی بسته بندی شده و آماده پروسه حمل هوایی میشود. توجه داشته باشید که بنا بر نوع، حجم و وزن بار ، بنابر محدودیت های عملیاتی ، امکان انتقال بار به انبار شرکت فورواردر برای انجام بسته بندی تکمیلی بار میباشد. فی المثال قرار دادن بار لوازم منزل حجیم و یا پالت بندی لوازم شکستنی در منزل فرستنده بار امکان پذیر نیست و می بایست در محوطه انبار و با وسایل بیشتر انجام گیرد. در هر حال هزینه بسته بندی بار بنابر احتیاج اصولی بار شما برای بسته بندی می تواند:  حداقل از گونی پیچ کردن شروع شود و در ادامه بر حسب نیاز، قرار دادن آن درون کارتن های بسته بندی مخصوص حمل هوایی بار و یا پالت بندی برای بار های شکستنی همچنین در صورت نیاز ساخت جعبه چوبی برای بار شما  را شامل شود. تخمین هزینه بسته بندی بنا بر نوع و حجم و وزن بار شما متفاوت خواهد بود. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر به صفحه راهنمای بسته بندی در مجله سفیران مراجعه کنید.

 

  • هزینه حمل و نقل تا قسمت بار فرودگاه مبدا

 

طبیعتا انتقال بار از منزل شما به محوطه بار فرودگاه مستلزم پرداخت هزینه است.  هزینه حمل زمینی بار شما به فرودگاه نیز بسته به حجم و وزن بارو فاصله اقامتگاه شما تا فرودگاه مبدا،  کاملا متفاوت خواهد بود. اطلاعات بیشتر در زمینه پیکاپ بار از تمامی نقاط ایران را از صفحه خدمات تحویل بار دریافت کنید.

 

  • هزینه انجام تشریفات گمرکی در مبدا

 

یکی از هزینه های اصلی پروسه حمل هوایی بار انجام تشریفات گمرکی جهت خروج و ورود کالا از کشور مبدا به کشور مقصد می باشد.  این یعنی ، تشریفات گمرکی هم در کشور مبدا و هم در کشور مقصد جهت انتقال بار و یا کالا می بایست انجام گیرد و هزینه های مربوطه طبق قوانین گمرکی آن کشورها پرداخت گردد. بنابر آنچه که گفته شد هزینه تشریفات گمرکی در مبدا شامل هزینه های قطعی و هزینه های موردی  میشود. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات گمرکی به صفحه تشریفات گمرکی در وب سایت ما مراجعه کنید.

 

  • هزینه های قطعی گمرکی در مبدا

هزینه های قطعی گمرکی به هزینه هایی گفته می شود که جهت خروج قانونی کالا از مرز گمرکی کشور ایران در مورد هر نوع کالایی می باید پرداخت شود . این هزینه ها شامل هزینه های عملیاتی در فرودگاه و هزینه های اداری جهت انجام تشریفات گمرکی جهت خروج قانونی کالا از گمرک فرودگاه می باشد:

هزینه های فرودگاهی

هزینه های فرودگاهی شامل هزینه هایی است که جهت تخلیه و بارگیری بار در فرودگاه انجام می شود طبیعتاً هر کالایی که به فرودگاه وارد می شود می بایست تخلیه شود و جهت آماده شدن حمل در ظروف بار هواپیماها بارگیری شود فرستنده کالا موظف و پرداخت کلیه هزینه ها است.

هزینه های اخذ مجوز و مدارک خروج

بارها اعم از تجاری و یا مسافری و مهاجری جهت خروج از کشور می بایست پروسه تشریفات گمرکی را طی کنند و در صورت نیاز مجوزهای لازم اخذ گردد.  این پروسه اداری شامل هزینه هایی می شود ، این هزینه ها می بایست توسط فرستنده کالا پرداخت گردد. 

  • هزینه های موردی گمرکی در مبدا

در بعضی از موارد، بیشتر برای بارهای تجاری، هزینه های موردی شامل پروسه تشریفات گمرکی می‌شود که فرستنده کالا بنا به تشخیص مقامات گمرکی وظیفه پرداخت اینگونه هزینه ها را دارد.

هزینه اخذ مجوزهای ویژه و یا آزمایشگاه

در موارد خاص اخذ مجوز های ویژه عموما جهت محموله های تجاری لازم است و اخذ اینگونه مجوزها  نیز هزینه های مربوط به خود را دارد. بطور مثال:

  • آثار هنری و تابلوهای نقاشی مجوز خروج از کشور را از اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی را لازم دارد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد حمل هوایی آثار هنری و تابلو های نقاشی به صفحه ارسال هوایی تابلو نقاشی و آثار هنری در وبسایت سفیران مراجعه کنید.
  • حمل هوایی حیوان زنده و یا حیوانات خانگی به مجوز های اداره دامپزشکی احتیاج دارد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه حمل هوایی حیوانات خانگی به صفحه ارسال هوایی حیوانات خانگی در وبسایت ما مراجعه کنید. 
  • محصولات کشاورزی به گواهی بهداشت جهت انجام پروسه گمرکی در مبدا و مقصد احتیاج دارند. در صورتیکه قصد ارسال هوایی میوه و سبزیجات به کشور دیگری را دارید برای کسب اطلاعات بیشتر به  صفحه صادرات هوایی میوه و سبزیجات در وبسایت سفیران کارگو مراجعه کنید.
  • کالاهای تجاری که بطور آشکار قابل تشخیص نباشند احتیاج به گزارش آزمایشگاه دارند.
هزینه های انبارداری، تعویض تگ و یخچال

در موارد خیلی خاص، در صورتی که بار در انبار شرکت هواپیمایی به مدت طولانی بماند، بنابر هر دلیلی بارنامه مجددی صادر شود و مدارک و تگ های بار احتیاج به تعویض داده شود فرستنده بار ملزم به پرداخت اینگونه هزینه های اعلامی از طرف شرکت هواپیمایی است. اینگونه موارد خیلی به ندرت پیش می اید، اما طبق قوانین شرکت های هواپیمایی در صورت حدوث ، فرستنده ملزم به پرداخت این هزینه های غیرمترقبه خواهد بود.

در مورد بارهای تجاری فاسد شدنی ، از زمان انجام تشریفات گمرکی تا انجام پرواز، بار صادراتی می‌تواند با درخواست فرستنده کالا در انبارهای یخچالی قرار بگیرد، که در این صورت هزینه های یخچال بر عهده فرستنده بار می‌باشد.

مجموعه سفیران با تجربه مفید خود در زمینه بسته بندی تخصصی انواع بارهای ارزشمند و حساس، حمل بار به فرودگاه، انجام تشریفات گمرکی، اخذ مدارک مورد نیاز و... آماده خدمت رسانی به فرستندگان بار جهت ارسال بار تجاری و غیرتجاری به مقصد مورد نظر در سراسر دنیا می‌باشد. همچنین شما می‌توانید به واسطه این شرکت تمامی مراحل ارسال بار به کشورهای خارجی را با هزینه و دردسر کمتری طی کنید. مشاوران مجموعه فریت بار و کارگو سفیران آماده پاسخگویی به تمام سوالات شما در زمینه ارسال هوایی بار کالا می‌باشد. جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان درباره "هزینه حمل هوایی بار" ، به صفحه تماس با ما مراجعه کنید، منتظر تماس شما هستیم.



هزینه های جانبی حمل هوایی بار در کشور مقصد شامل چیست؟

 

فریت بار و حمل هوایی  یک پروسه است که از مبدا با بسته بندی و انجام تشریفات گمرکی شروع میشود، و با ترخیص کالا توسط گیرنده در فرودگاه مقصد و انتقال آن به منزل و یا مقصد نهایی  خاتمه می یابد.  بعضی از مردم به اشتباه فکر میکنند پروسه فریت بار فقط در مبدا  است و با رسیدن بار به فرودگاه مقصد آنها نباید کاری را انجام بدهند. که این حقیقتاً  اشتباه بزرگی است و افرادی که قصد دارند بار خود را به صورت هوایی به نقطه دیگری از جهان ارسال کنند،  می بایست از این مسئله آگاهی داشته باشند  که پروسه  روند قانونی وارد کردن بار آنها  به کشور مقصد از طریق سیستم گمرکی،  بر عهده گیرنده کالا می باشد.

هزینه های جانبی حمل هوایی در مقصد که تماماً برعهده گیرنده بار می باشد و  مانند هزینه های جانبی در مبدا،  به دو بخش هزینه های قطعی و هزینه های موردی تقسیم می شود.

 

  • هزینه های جانبی قطعی حمل هوایی بار در کشور مقصد

 

هزینه های قطعی در مقصد شامل هزینه هایی است  که بطور حتمی می بایست توسط گیرنده کالا جهت ترخیص و تحویل بار پرداخت گردد. این هزینه ها شامل موارد زیر است:

هزینه دریافت مدارک بار از شرکت هواپیمایی در فرودگاه مقصد

گیرنده کالا باید  در مقصد  جهت تحویل مدارک بار شامل  بارنامه لیست عدل بندی یا Packing List، فاکتور، گواهی بهداشت، گواهی مبدا، اجازه ترخیص بار از ایرلاین و... به شرکت هواپیمایی و یا نماینده آن مبلغی اندکی را پرداخت کند.

هزینه های خدمات فرودگاهی در فرودگاه مقصد

بنابر حجم و اندازه و همچنین وزن بار هزینه هایی بابت  جابجایی بار با لیفتراک آیا خدمات دیگری  مانند تخلیه بار و...  در فرودگاه مقصد از کالا  دریافت خواهد شد.

هزینه های ترخیص بار در فرودگاه مقصد

بنابر قوانین گمرک کشور مقصد و تشخیص افسر گمرک ممکن است بعد از ارزیابی بار بعضی از اقلام بار های مسافری و مهاجری ، آنها اقلام تجاری محسوب شده و پس از ارزش گذاری توسط گمرک کشور مقصد ، حقوق و عوارض گمرکی آن از گیرنده کالا دریافت شوند لازم به ذکر است که فرستنده بار قبل از ارسال هرگونه کالا می بایست از قوانین گمرکی کشور مقصد آگاهی کامل داشته باشد تا به هنگام ترخیص بار در مقصد دچار خسارت نگردد.

هزینه حمل زمینی به مقصد نهایی یا منزل  از فرودگاه مقصد

طبیعتاً پس از ترخیص کالا در فرودگاه مقصد نیاز به حمل زمینی بار توسط گیرنده کالا مقصد نهایی و یا منزل وی خواهد بود.  این هزینه نسبت به وزن و حجم بار و فاصله مقصد نهایی تا فرودگاه متفاوت است.

  • هزینه های احتمالی و موردی در فرودگاه مقصد

بعضی از هزینه ها همیشگی نیست و در مورد بار های خاص ، در بیشتر موارد بارهای تجاری ، از گیرنده کالا بابت خدماتی خاص دریافت خواهد شد. دانستن اینگونه موارد از قبل باعث آگاهی بیشتر شما در پروسه حمل هوایی بار میشود. این هزینه ها شامل:

هزینه احتمالی بازرسی مجدد گمرک در فرودگاه مقصد

در بعضی از مواقع افسران گمرک فرودگاه مقصد به اظهارات گمرکی گیرنده کالا اعتماد نمی کنند و درخواست ارزیابی مجدد بار را می کنند در این صورت هزینه انبارداری تا ترخیص قطعی بار و ارزیابی مجدد  برعهده گیرنده کالا خواهد بود

هزینه احتمالی تعویض نام گیرنده و مدارک در فرودگاه مقصد

در صورتی که به هر دلیل گیرنده کالا قادر به ترخیص بار نباشد و از طرف فرستنده بار  درخواست کتبی مبنی بر تغییر نام گیرنده به فرد دیگری باشد ، هزینه های تغییر اطلاعات بر روی برنامه  طرف فرستنده بار می بایست پرداخت گردد

هزینه احتمالی عوارض و حقوق گمرکی کشور مقصد

در صورتی که افسران گمرک تشخیص دهند که بار مسافری و یا مهاجری   جنبه تجاری دارد  عوارض و حقوق گمرکی بنا به تشخیص  و ارزش گذاری آن ها  می بایست توسط  گیرنده کالا پرداخت گردد.  طبیعتا تمامی بارهای تجاری پس از  طی پروسه ترخیص  ملزم به پرداخت حقوق و عوارض گمرکی طبق قوانین کشور مقصد هستند.

هزینه احتمالی آزمایشگاه در گمرک کشور مقصد

در صورتی که گمرک کشور مقصد  قادر به شناسایی ماهیت اصلی بار نباشد و یا  شک و یا شبهه ای  در مورد کیفیت  اظهار شده کالا  توسط ماموران گمرک کشور مقصد به وجود آید،  مقداری از بار جهت شناسایی به آزمایشگاه گمرک کشور مقصد ارسال خواهد شد. تمامی هزینه های انبارداری  در مدت رسیدن جواب آزمایشگاه و هزینه های اعلامی از طرف آزمایشگاه بر عهده گیرنده کالا است.

هزینه احتمالی انبارداری و یا یخچال در فرودگاه مقصد

معمولا تا چهل و هشت ساعت پس از رسیدن بار به مقصد، انبارداری مشمول گیرنده بار نخواهد شد، اما پس از چهل و هشت ساعت هزینه های انبارداری کالا بر اساس وزن، حجم و ماهیت بار بر عهده گیرنده بار است.  در صورتی که بار های تجاری فاسد شدنی باشند و در بارنامه ذکر شده باشد، تا زمان ترخیص بار، کالا در یخچال نگهداری خواهد شد وهزینه یخچال بر عهده گیرنده بار خواهد بود.

هزینه احتمالی عودت یا انهدام بار در فرودگاه مقصد

در صورتی که بار بر طبق قوانین گمرکی کشور مقصد قابل ترخیص نباشد  ،گیرنده ملزم به پرداخت هزینه جهت عودت و یا انهدام بار می‌باشد.

هزینه احتمالی dispose یا انهدام جعبه های بسته بندی بار در مقصد

پس از اینکه بار توسط گیرنده ترخیص شد، جعبه های چوبی و یا پالت های پلاستیکی می‌بایست به طور اصولی و قانونی توسط گیرنده dispose شود که در بیشتر مواقع بنابر تعداد و حجم این بسته ها این مبلغ متفاوت خواهد بود.

 

هزینه های غیر مادی در پروسه حمل هوایی بار چیست؟

 

هزینه های غیر مادی به هزینه هایی گفته می شود که به طور مستقیم  باعث پرداخت پول نمی شود.  اما برای فرستنده و گیرنده کالا مهم است که قبل از انجام هرگونه عملی از وجود این هزینه ها در پروسه حمل بار هوایی آگاهی کامل داشته باشد.  همانطور که گفته شد  گیرنده کالا  پس از رسیدن بار به مقصد نهایی می‌بایست به فرودگاه مقصد مراجعه نموده و نسبت به ترخیص بار از گمرک کشور مقصد و تحویل آن  اقدام نمایند. معمولا  افراد در نزدیکی فرودگاه ها  زندگی نمی کنند  و برای دریافت بار می‌بایست مسافتی را طی کنند تا به فرودگاه برسند و به گمرک مراجعه کرده و بار خود را ترخیص کنند .  به طور معمول افراد شاغل بوده و برای اینکه بتوانند در ساعات اداری به گمرک مراجعه کرده و بار خود را ترخیص کنند،  نیازمند دریافت مرخصی از محل کار خود هستند.   توجه داشته باشید که در صورتی که افراد  نتوانند بار خود را ظرف مدت ۴۸ ساعت از رسیدن بار از گمرک ترخیص کنند می بایست نسبت به وزن و حجم بار خود هزینه انبارداری پرداخت کنند.  طبیعتا اگر به دلایل ناخواسته‌ای پروسه ترخیص بار به مشکلی برخورد کند و افراد نتوانند بارشان را در یک روز کاری تحویل بگیرند ، بطور مثال با تشخیص افسران گمرک احتیاج به بازرسی مجدد بار باشد،  نیاز به درخواست مرخصی و مراجعه گیرنده کالا به فرودگاه نیز بیشتر می شود.  این مهم جزو هزینه های غیر مادی احتمالی است که افراد باید جهت تحویل بارشان در مقصد داشته باشند.

 

چگونه در هزینه حمل هوایی بار صرفه جویی کنیم؟

 

  • اصلی ترین هزینه در این پروسه ،  هزینه حمل هوایی بار پرداختی به شرکت هواپیمایی می باشد. لذا انتخاب ایرلاین مناسب با مشاوره شرکت فورواردر از  مهمترین مراحل پروسه فریت  بار می باشد.در صورت امکان از ایرلاین ایرانی جهت حمل هوایی بار خود  استفاده کنید.  شرکت های هواپیمایی ایرانی به طور معمول هزینه های کمتری نسبت به رقبای خارجی خود جهت حمل هوایی بار به مقاصد خارج از ایران دریافت میکنند.  تنها در صورتی که مقصد مورد نظر شما توسط شرکت هواپیمایی ایرانی سرویس دهی نمی شود شما مجبور خواهید شد که از ایرلاین  غیر ایرانی جهت حمل هوایی بار خود  استفاده کنید.  به طور مثال  هیچ کدام از شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به مقاصد شهرهای کانادا  و یا استرالیا پرواز ندارند  در نتیجه نمی توان از سرویس حمل هوایی آنها برای مقاصد استفاده کرد.  در این صورت باید توجه داشت کدام ایرلاین غیر ایرانی قیمتی مناسب تر جهت این مقاصد ارائه می دهند  و طبیعتاً این ایرلاین را جهت حمل هوایی بار انتخاب نمود.  توجه داشته باشید ارائه این مشاوره وسیله شرکتهای فورواردر یا همان شرکت های فریت بار به شما ارائه خواهد شد.
  • سعی کنید برای جلوگیری از خسارت های ناخواسته همیشه با آگاهی امور مربوط به حمل هوایی بار خود را انجام دهید. یکی از مهمترین مواردی که باید از آن آگاهی داشته باشید قوانین گمرکی کشور مقصد است. با در نظر گرفتن قوانین گمرکی کشور مقصد، بار خود را انتخاب و به کشور مقصد ارسال کنید.در این صورت به هنگام ترخیص بار در گمرک کشور مقصد دچار هزینه‌های ناخواسته و پرداخت عوارض و حقوق گمرکی مازاد نخواهید شد.
  • توجه داشته باشید که تحویل بار  در مقصد را جزو اولویت های کاری خود قرار دهید و در اسرع وقت بار خود را از فرودگاه ترخیص کرده و تحویل بگیرید در این صورت شما از پرداخت هزینه های گزاف انبارداری در مقصد در امان خواهید بود
  • بسته بندی تخصصی ، صحیح  و اصولی بار شما باعث می شود که شما بار خود را به صورت صحیح و سلامت از فرودگاه مقصد تحویل بگیرید رعایت این نکته باعث می شود که شما در انتهای پروسه تحویل بار دچار خسارت نشوید.
  • توجه داشته باشید که لیست عدل بندی  یا همان Packing List  باعث می شود که پروسه ترخیص بار شما در گمرک مقصد سریعتر انجام شود. لذا  درست کردن لیست عدل بندی  در مبدا باعث آسان تر کردن کار ترخیص در مقصد خواهد شد.

 

خدمات مجموعه فریت بار و کارگو سفیران برای کاهش هزینه های ارسال هوایی بار

 

مجموعه سفیران مستقر در ترمینال بار فرودگاه امام خمینی ، با فعالیتی که طی سالها  کسب و کار تجربه در زمینه حمل و ارسال هوایی بار مسافری و تجاری داشته ، آماده ارائه خدمات بسته بندی تخصصی، حمل و فریت هوایی بار، انجام تمام تشریفات گمرکی و... و پاسخگویی به سوالات شما عزیزان در این زمینه می‌باشد. جهت دریافت مشاوره رایگان و ارتباط با تیم کارشناسان سفیران برای سهولت در حمل و نقل هوایی بسته و کالاهای خود با شماره های درج شده تماس بگیرید.





اطلاعات بیشتر

شرایط امنیتی و حراستی فریت

فرودگاهها در سرتاسر دنیا یکی از امن ترین اماکن عمومی جهت حمل هوایی مسافرین وانواع کالای تجاری به حساب می آیند. حکومت ها ودولت های کشور های مختلف ، حفظ امنیت پایدار درفرودگاه های قلمرو حکومتی خود را ، بدون لحظه ای غفلت، یکی از وظایف اصلی خود و نمادی از قدرت آن کشور در حفظ آرامش، آسایش و امنیت مردمان خود قلمداد میکنند.
ادامه مطلب

ارسال بار به تمامی کشورهای دنیا

ویدئو های دیدنی فریت بار