درباره

آگاهی بخشی به مخاطب، یکی از اصلی ترین رسالت های ما در وب سایت شرکت فریت بار و کارگو سفیران است. ما بر این باوریم که  پروسه حمل هوایی زمانی به شرایط ایده آل خواهد رسید که ارسال کنندگان نیز از زیر و بم مراحل ارسال آگاه باشند و هیچ نقطه مبهمی در این میان ذهنشان را مشغول نکند. به باور ما صنعت حمل و نقل  بدون تعامل اطلاعاتی  شرکت های فورواردر  و مشتریان  به بلوغ نخواهد رسید و جایگاه اصلی خود را پیدا نخواهد کرد. براین اساس به شکل های گوناگون و در صفحات متعدد تمامی اطلاعات سازنده و ضروری را  در تمامی زمینه های ارسال هوایی بار در شکل های گوناگون محتوایی در اختیارتان قرار داده ایم تا شما نیز در تمام مراحل ارسال بار گام به گام همسفر سفیران باشید و لحظه به لحظه از دید یک مشتری متخصص کار ما را رصد کنید و البته گاهی با پشنهادات و انتقاداتتان مسیر روشن تری برای سفیران بسازید. در این مجال نیز بر آنیم تا بستری فراهم آوریم برای پاسخ گویی به پرسش های متداول شما در زمینه های گوناگون. در این صفحه به هر زبان و نگاهی ، از هرگوشه از این هزارتوی فریت بار و  ارسال هوایی بار و کارگو،  پرسش و ابهامی برایتان برجای مانده با ما در میان بگذارید. همینطور در صورت نیاز می توانید ضمن تماس با شماره تلفن 88830215، از مشاوره کارشناسان ما در زمینه های گوناگون بهرمند شوید. بیخود نیست گه گفته اند: گاهی با آگاهی و دانش می شود هزار سفر نرفته را تجربه کرد.

اطلاعات بیشتر

سوالات متداول

ارسال بار به خارج از کشور را اصطلاحاً فریت کردن می نامند،مسافرانی که قصد خروج از کشور را دارند با توجه به گران بودن هزینه اضافه بار همراه مسافر بار را فریت میکنند تا به صرفه باشد و بتوانند میزان قابل توجهی از بارهای مورد نیاز شخصی خود را به مقصد حمل نمایند.
فریت بار و کارگو عموماٌ به جای همدیگر مورد استفاده قرار میگیرند و هردو یک مفهوم را در بر دارند . ارسال بار مسافری را فریت و ارسال بار تجاری را عموماٌ کارگو می نامند.
شرکت های پستی محمولات با وزن های پایین را تا سقف مشخص وزنی عموماٌ تا 10 یا نهایت 15 کیلو را با بسته بندی و آرم مخصوص اداره پست پذیرش میکنند و البته محدودیت هایی در پذیرش بار دارند ، پس بارهای تجمع شده را از طریق فریت کردن به مقاصد مختلف ارسال می دارند .
کوریر در واقعا همان شرکت های پستی که بسته ها و پاکت های کوچک را عموماٌ از درب منزل مشتری دریافت و در مقصد به مشتری تحویل می دهند.این نوع شرکت ها با توجه به زمان ارسال سرویس های ویژه با هزینه های متفاوت دارند و عموماٌ از اداره پست سرعت عمل بیشتری دارند ومحمولات به صورت آنلاین قابل رهگیری می باشند.
حمل دریایی کالا عموماٌ برای اقلام با وزن و حجم بالا انجام می پذیرد . به این صورت که مشتری کانتینر های 20 فوت یا 40 فوت را اجاره و میتوانند از تمام فضای موجود استفاده نمایند و ارسال بار دریایی بخاطر زمان طولانی رسیدن بار به مقصد برای محمولات کوچک به صرفه و مناسب نمیباشد .
یکی از رایج ترین راه های حمل و نقل کالا حمل و نقل زمینی می باشد که نسبت به حمل و نقل دریایی زمان کمتری برای رسیدن بار به مقصد صرف می شود ولی نسبت به فریت کردن هزینه کمتری لحاظ می شود و صرفه اقتصادی دارد .
برای فریت کردن بار باید با به همراه داشتن بار خود، به پایانه هوشمند بار مستقر در فرودگاه امام خمینی مراجعه کرده و با دردست داشتن مدارک شناسایی معتبر (بلیط و پاسپورت ) اقدام به ارسال لوازم شخصی نمایید.
هزینه فریت کردن با توجه به وزن و حجم و کشور مورد نظر متفاوت می باشد.هزینه حمل هرکیلو با توجه به جدول بندی وزنی هواپیمایی یاتا متغیر می باشد هرچقدر وزن ارسالی بیشتر هزینه کمتر. مثلا برای 45 کیلو اگر نرخ هرکیلو 9 دلار باشد برای 100 کیلو 7 دلار در نظر گرفته می شود.
وزن مورد توجه در حمل هوایی به دوصورت می باشد که هرکدام بیشتر باشد مبنای محاسبه قرار میگیرد .
1- وزن واقعی : وزن بار بر روی باسکول
2- وزن بار براساس ابعاد بسته ها
نحوه محاسبه وزن حجمی = طول ضربدر عرض ضربدر ارتفاع تقسیم بر 6000 میباشد که در واقع با این فرمول وزن حجمی به کیلوگرم تبدیل میشود.
برای فریت و کارگو عموماٌ با توجه به قوانین کشور ممنوعیاتی جهت ارسال کالا وجود دارد که باید رعایت شود .لیست بعضی از اقلام به این شرح اعلام می گردد :
مواد مخدر ، مشروبات الکلی ، سلاح گرم و سرد ، انواع آهنربا و ...
برای ارسال بعضی از اقلام به کشور مقصد ممنوعیاتی نیز وجود دارد که فرستنده کالا قبل از ارسال باید قوانین مربوطه را چک و از ارسال ممانعت نماید . مثل کشور امریکا که به علت تحریم های موجود بین دو کشور ارسال فرش مجاز نمیباشد .

مواد غذایی خشک مثل سبزی خشک،خشکبار ،میوه خشک ،... "به مقدار کم" در کنار لوازم شخصی برای "بعضی از کشورها" محدودیتی وجود ندارد و مواد غذایی منجمد به هیچ عنوان در بار شخصی قابل ارسال نمیباشد.

ارسال پاکات و مدارک شخصی فقط از طریق شرکتهای پستی مقدور میباشند و ارسال پاسپورت چه از طریق فریت و چه از طریق شرکتهای پستی ممنوع میباشد.
بسته بندی مورد نیاز جهت حمل هوایی استاندارد های مخصوص به خود را دارد. عموماٌ چمدان ، کارتن ،پالت ،جعبه چوبی ،جعبه فلزی می باشد که با توجه به کالا متفاوت میباشد. برای لوازم شکستنی از قبیل لوستر،آینه شمعدان و تابلو ساخت جعبه چوبی جز الزامات می باشد.بسته بندی های چوبی برای بعضی از مقاصد باید سمپاشی شود.
ارسال بار کارگو از طریق هواپیما به سایر شهرستان ها که سیستم فرودگاهی و پرواز دارند، امکان پذیر است. توجه داشته باشید که این سرویس توسط شرکت سفیران ارائه نمیشود.
ارسال از فرودگاه شهرهایی که به سیستم کارگو فعال و پرواز خارجی انجام میگیرد امکان پذیر است . سفیران بار شما را از هر نقطه از ایران پذیرش کرده و از نزدیک ترین فرودگاه به شما و با مناسبترین نرخ حمل هوایی ممکن به مقصد مورد نظرتان ارسال میکند.
برای فریت کردن : بلیط و پاسپورت فرد و برای کارگو : کارت بازرگانی یا وکالت نامه از صاحب کارت بازرگانی
پاسپورت و یا هر مدرک شناسایی که هویت فرد را اثبات کند : گواهینامه رانندگی و ...
در صورتیکه بار در مقصد دچار آسیب شد گیرنده کالا قبل از خروج بار از گمرک باید اشخاص ذی رابط را در جریان قرار داده و فرم های دریافتی از گمرک را پر نماید و عکس از اقلام آسیب دیده تهیه نماید و پروسه اداری مربوط را طی نماید.
برای تغییر مندرجات بارنامه پس از رسیدن بار به مقصد شخص فرستنده کالا باید درخواست مکتوبی را به شرکت هواپیمایی مربوطه که باررا ارسال نموده اند ارائه نماید و باید در نظر داشته باشد که تمام مندرجات قابل تعویض نمیباشد . اسم گیرنده ، تلفن ، آدرس ، ایمیل عموماٌ قابل تغییر می باشد و بعضی از ایرلاین ها هزینه هایی را جهت ارائه اینگونه خدمات دریافت می نمایند .
اقلام ارسالی از طریق فریت کردن پس از صدور بارنامه هوایی به صورت اتوماتیک شامل بیمه هوایی می شوند قوانین و مقدار سقف بیمه در پشت نسخه اول بارنامه که مربوط به مشتری می باشد به صورت کامل توضیح داده شده است. حداکثر سقف در نظر گرفته شده حدود سی دلار آمریکا می باشد.برای مازاد بر رقم اعلام شده باید به یکی از دفاتر بیمه مراجعه و نسبت به بیمه مازاد اقدام گردد.
برای فریت بار بصورت قانونی حضور مسافر در پایانه هوشمند الزامی می باشد. البته گمرک ایران برای راحتی حال مسافرین تمهیداتی در نظر گرفته و این اختیار به شرکت های فرواردر تنفیذ شده. در صورت صلاحدید مقامات گمرکی یا فرودگاه مسافر یا فرستنده میبایست طبق درخواست مقامات در فرودگاه حاضر شود.
مدت زمان رسیدن بار به مقصد پس از رزرو توسط هواپیمایی مشخصی می شود بعضی از مسیرها در هفته چندین پرواز و پرواز مستقیم دارند که محمولات به صورت2 یا 3 روزه می رسند ولی به صورت میانگین میتوان چهار تا پنج روزبرای رسیدن بار به مقصد در نظر گرفت.
خروج عتیقه جات از کشور ممنوع می باشد ولی بعضی از اقلام قدیمی با گرفتن مجوز خروج از میراث فرهنگی کشور قابل خروج میباشند.
اتباع غیر ایرانی نیز با داشتن مدرک شناسایی معتبر مانند بقیه افراد میتوانند از سیستم فریت بار بهره مند شوند.
برای ارسال تابلو نقاشی و آثار هنری ،صاحب اثر با در دست داشتن مدارک معتبر و مراجعه به وزارت ارشاد و صدور مجوز خروج میتواند برای ارسال هوایی ، پس از رعایت اصول بسته بندی مورد تایید شرکت های هواپیمایی، اقدام نماید .
هر مسافر مجاز به ارسال فرش دستبافت به متراژ 20 متر و فرش ماشینی 24 متر می باشد. برای ارسال بیشتر از متراژ اعلام شده بار باید عدل بندی و به صورت تجاری ارسال شود .
نرخ دلار در بارنامه هواپیمایی به صورت هفتگی روزهای چهارشنبه از طریق هواپیمایی به شرکت های فرواردر اعلام میگردد و این نرخ در بارنامه درج و لحاظ میگردد.
از قوانین گمرکی کشور مقصد بطور کامل اطلاعات کسب کن، با توجه به قوانین گمرکی ایران و کشور مقصد بارت رو به طور مختصر و مفید انتخاب کن، با توجه به دستورات بسته بندی، خودت بارت رو بسته بندی کن، روز موعود، معمولا یک هفته قبل از سفر یا مهاجرت ، صبح زود بیا فرودگاه و پایانه هوشمند، جواب هیچ شخصی که قصد راهنمایی تو رو داره رو نده، همه دلال هستند و دنبال پول! کار های گمرکی ات رو خودت انجام بده، پته رو گرفتی برو دفتر شماره سیزده، سفیران، بارنامه ات رو صادر کن و تگ بارت رو به بارت الصاق کن و برو خونه. در مقصد بعد از اینکه زنگ زدن یا ایمیل گرفتی که بارت حاضره ، جای انبار ها رو از تو سایت سفیران پیداکن و زود برو فرودگاه تا هزیه انبار داری گرفتارت نکرده، زودی بارت رو ترخیص کن و بارت رو با خودت ببر خونه. اطلاعات بیشتری خواستی با ما تماس بگیر یا اینکه تا تونستی سایت ما رو مطالعه کن، کلی کمک ات میکنه.

شرایط امنیتی و حراستی فریت بار

فرودگاهها در سرتاسر دنیا یکی از امن ترین اماکن عمومی جهت حمل هوایی مسافرین وانواع کالای تجاری به حساب می آیند. حکومت ها ودولت های کشور های مختلف ، حفظ امنیت پایدار درفرودگاه های قلمرو حکومتی خود را ، بدون لحظه ای غفلت، یکی از وظایف اصلی خود و نمادی از قدرت آن کشور در حفظ آرامش، آسایش و امنیت مردمان خود قلمداد میکنند.
ادامه مطلب