قوانین گمرکی فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم در پروسه حمل هوایی به شهر دبی

قانون‌های حمل هوایی به دبی در کشور امارات متحده عربی


اگر قرار باشد بارتان را به شهر دبی در کشور امارات متحده عربی بفرستید چه راهی را انتخاب می‌کنید؟ فریت بار و حمل هوایی. این جواب اکثر افرادی است که تجربه استفاده از این خدمات را دارند. این مسافران دانش کامل دارند که با این شیوه، بارشان با امنیت بالا به مقصد می‌رسد و در هزینه‌هایشان هم صرفه‌جویی می‌شود و صد‌البته سرعت انتقال کالا را هم در نظر می‌گیرند. با انتخاب گزینه فریت بار، شما در مسیر حمل هوایی قرارگرفته‌اید، اما این شروع راهی است که قوانین خاص خودش را دارد و شما لازم است با قوانین گمرکی کشور امارات متحده عربی آشنا باشید تا دچار گرفت و گیرهای گمرکی نشوید. این اطلاعات را ما در اختیارتان می‌گذاریم. پس بامطالعه این قانون‌ها و اجرای آن، دیگر دغدغه‌ای نخواهید داشت. بارتان را به هرکدام از فرودگاه‌های کشور امارات متحده عربی که بفرستید این قوانین به شکل یکسان اعمال می‌شود. واضح است که تمام گمرک‌های یک کشور از قانونی واحد پیروی می‌کنند. پس در نظر بگیرید بار خود را در مبدأ تحویل داده‌اید و بعد از انجام شدن مراحل حمل هوایی در فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم در شهر دبی به انتظار رسیدن بارتان هستید تا مراحل گمرکی بارتان را در دفتر گمرک «الهيئة الاتحادية للجمارك» انجام دهید.

داستان بار هوایی در گمرک شهر دبی در کشور امارات متحده عربی


حالا منتظرید تا بار هوایی خود را در فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم به شما تحویل دهند. زیاد عجله نکنید. چون قوانین باید درباره همه مرسولات بار هوایی اعمال شود. چه قوانینی؟ مواردی مثل محاسبه عوارض ورود کالا و مالیات‌هایی که بر اساس مقررات گمرک کشور امارات متحده عربی اعمال می‌شود. همچنین باید توجه کنید که شاید شما مشمول امتیازات و معافیت‌های گمرکی بشوید. خب دستیابی به این موارد شاید کمی دشوار است و ما در سایت سفیران این قوانین را برایتان خواهیم گفت. این اطلاعات را  می‌توانید به‌صورت متن، ویدیویی و همچنین به‌صورت کامل در پادکست فریت بار و کارگو سفیران دریافت کنید. باید به فرم‌های لازم برای ترخیص بار هوایی هم توجه کنید. این فرم‌ها نیز در سایت ما قرار داده‌شده تا شما پس از دانلود آن‌ها را تکمیل کنید و هنگام ترخیص به گمرک مربوط تحویل دهید.

قوانین گمرکی امارات در رابطه با بار هوایی مسافر در دبی


در هنگام سفر به شهر دبی کشور امارات متحده عربی هر مسافر مجاز است تا لوازم موردنیاز خود در سفر مثل البسه، لوازم الکترونیک، مواد غذایی و دخانیات را معاف از پرداخت عوارض گمرکی به این کشور وارد نماید. محدوده این معافیت به این شکل است:

  • ارزش هدایا، عطرها و بار همراه درمجموع کمتر از 3000 درهم امارات باشد.
  • بار شخصی و هدایای همراه بایستی در محدوده مصرف شخصی باشند، نه در اندازه‌ای که بتوان از آن‌ها استفاده تجاری کرد.
  • فردی که بار را حمل می‌کند نباید مدام در حال سفر به امارات باشد و نمی‌تواند هنگام حمل بار، در شرکت حمل‌ونقل فعالیت کند.
  • همچنین واردات سیگار درصورتی‌که فرد بیش از 18 سال سن داشته باشد در حجم زیر مجاز است:
    • 400 نخ سیگار تا ارزش 3000 درهم امارات
    • 2 کیلوگرم تنباکو
    • سیگار برگ تا ارزش 3000 درهم امارات

لازم است یک بار دیگر یادآوری کنیم که مواردی که ذکر کردیم مربوط به بار هوایی همراه مسافر است و این معافیت‌ها شامل کالاهایی که در مرسوله بار هوایی خود قرار می‌دهید نمی‌شود. پادکست ما در قسمت کشور امارات متحده عربی به تمام پرسش‌هایتان درباره میزان عوارض گمرکی و همین‌طور مواد غذایی منطبق با سلیقه ایرانی مجاز و غیرمجاز از نظر گمرک این کشور پاسخ می‌دهد... در این پادکست، شما قوانین گمرکی مسافری و مهاجرین را می‌شنوید. پس با شنیدن پادکست کشور امارات متحده عربی، همیشه یک‌قدم جلوتر سفر می‌کنید.

بار هوایی که گمرک امارات ورودشان به دبی را ممنوع می‌داند


جمع‌کردن چمدان‌های سفر به دبی را باید با کمال دقت پیش ببرید؛ چون بردن کالاهای ممنوع، شما را واقعاً توی دردسر می‌اندازد. فقط کافی است افسران گمرک امارات متحده عربی یکی از اقلام ممنوعه را در بار هوایی شما ببیند تا ساعت‌ها معطل شوید و احتمالاً جریمه سنگینی بپردازید. این موضوع شروع خوبی برای سفر شما نیست. پس یادتان باشد از نظر قوانین گمرک کشور امارات متحده عربی ورود این اقلام به این کشور ممنوع است:

  • داروهای کنترل‌شده و مواد مخدر
  • محتوای بدون کپی‌رایت
  • پول جعلی
  • ابزار مورداستفاده در جادوگری سیاه، افسونگری و ساحره گری
  • نشریات و آثار هنری که در تضاد با تعالیم و ارزش‌های اسلامی هستند و یا آن‌ها را به چالش می‌کشند.
  • حیوانات درخطر انقراض، محافظت‌شده و عجیب‌وغریب و همچنین برخی از نژادهای سگ
  • ابزار و ماشین‌های قمار

قوانین کشور امارات درباره بار هوایی مهاجرین به دبی


مسئله بعدی مربوط به مهاجرین شهر دبی است که برای شروع فصل جدیدی از زندگی خود سفر می‌کنند و بدون شک به وسایل زیادی به نسبت مسافرین نیاز خواهند داشت. پس ما با باری پرتعداد، حجیم و سنگین روبه‌روییم. نکته مهم این است که اول شما راهی را پیدا کنید که از دادن هزینه گزاف اضافه‌بار راحت شوید. راه‌حل اینجاست. با همکاران ما در شرکت سفیران تماس بگیرید. ما بارتان را از در منزل شما تحویل می‌گیریم و با هزینه‌ای بسیار کمتر از اضافه‌بار مسافری، در فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم کشور امارات متحده عربی از طریق فرآیند حمل هوایی به شما تحویل می‌دهیم.

  • اگر در حال نقل‌مکان به شهر دبی در امارات متحده عربی برای ادامه زندگی هستید و قصد دارید لوازم شخصی و خانگی خود را به این کشور وارد کنید، با دارا بودن شرایط زیر، واردات این اقلام به امارات متحده عربی معاف از مالیات است:
    • لوازم منزل و لوازم شخصی باید دست‌دوم باشند.
    • اثبات زندگی در خارج از امارات متحده.
    • افراد خارجی باید مدرکی ارائه نمایند که قصد زندگی و کار در امارات متحده دارند.
    • لوازم شخصی و لوازم منزل باید به نام شخصی که قصد زندگی در امارات دارد، وارد کشور شود.
  • و ...

برای آگاهی از باقی موارد به پادکست فریت بار و کارگو سفیران مراجعه نمایید.

اگر کمی وقت بگذارید و پادکست ما را بشنوید کاملاً با قوانین گمرکی کشور امارات متحده عربی آشنا خواهید شد. از سیر تا پیاز قوانین حمل هوایی؛ از قوانین بردن حیوان خانگی ارسال هدیه برای یکی از بستگان، بردن جهیزیه زوج‌ها تا قوانین مربوط به بردن سوغاتی‌هایی مثل لواشک و آجیل را در این پادکست عنوان کرده‌ایم. همین‌طور اطلاعات بسیار دیگری که شما حتماً باید از آن مطلع باشید. فرم‌های ضروری برای ارسال بار هوایی و ترخیص آن درسایت ما در دسترس شماست. فرم‌ها را دانلود و از پیش آماده کنید تا در هیچ‌یک از مراحل ارسال بار هوایی معطل نشوید. آرزوی ما آسایش کامل شما در سفر است.

هزینه ارسال هر کیلو بار به شهر دبی کشور امارات چقدر است؟


هزینه حمل هوایی به حجم و وزن بار شما بستگی دارد، هرچقدر وزن بار ارسالی بیشتر باشد هزینه حمل برای هر کیلو بار کمتر خواهد بود. برای اطلاع از قیمت‌های روز با مشاوران شرکت ما تماس بگیرید.

هر شخص مجاز به ارسال چند کیلو بار به دبی است؟


در حمل هوایی محدودیتی برای ارسال بار وجود ندارد و هر شخص می‌تواند از این روش به میزان مورد نیاز خود بار ارسال نماید.

پس از تحویل بار به فرودگاه، رسیدن بار به دبی چقدر زمان می برد؟


به دلیل تعدد پروازهای مستقیم از فرودگاه امام خمینی به مقصد دبی پروسه حمل هوایی به صورت معمول به یک روز زمان نیاز دارد.

اطلاعات بیشتر

گمرک تجاری (کارگو) در فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم

یکی از دروازه های ورود قانونی انواع کالا به کشور امارات متحده عربی ، گمرک DWC Cargo Customs Center ، واقع در فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم (Al Maktoum Intl. Airport) میباشد. در واقع هرگونه کالایی چه به صورت مسافری غیر همراه و چه به صورت تجاری از مبدا و مقصد " گمرک کشورها" قابل تبادل میباشد. در این قسمت ما شما را با نقشه و موقعیت این گمرک تجاری ، به همراه اطلاعات ساعات کاری و تلفن این مرکز ، آشنا میکنیم. در صورتیکه شما بار خود را به شهر دبی فریت کرده اید نیاز دارید تا با مراجعه با این گمرک بار خود را به صورت قانونی، پس از پرداخت عوارض و مالیات های مربوطه ، ترخیص کرده و سپس محموله خود را به اقامتگاه، دفتر و یا انبار مورد نظر در شهر مقصد منتقل نمایید.
DWC Cargo Customs Center

شرکت های ترخیص کالا

پس از انجام پروسه فریت بار و رسیدن محموله شما به فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم (Al Maktoum Intl. Airport) شما میتوانید بار خود را شخصا از گمرک فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم ترخیص نماید یا اینکه با استفاده از اطلاعات آمده در زیر و با بهره برداری از تجارب این شرکت ها بار خود را ترخیص نمایید.

پادکست راهنمای فریت بار و قوانین گمرکی کشور امارات متحده عربی

به هنگام مسافرت و مهاجرت، قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد شامل حال تمامی افراد و وسایل همراه شان، و یا باری که با خود به کشور جدید حمل میکنند میشود. این مهم شامل بار غیر همراه مسافرین و مهاجرین ، لوازم شخصی و یا لوازم منزل که به صورت محمولات هوایی و فریت بار به فرودگاه های مقصد فرستاده میشوند نیز هست. لذا مسافرین و مهاجرین میبایست قبل از ارسال هرگونه باری چه همراه و چه غیر همراه، از ابتدای به امر، از قوانین گمرکی کشور مقصد اگاهی داشته باشند. در این پادکست ما با شما در مورد قوانین گمرکی کشور امارات متحده عربی در شهر دبی واقع در فرودگاه Al Maktoum Intl. Airport (Al Maktoum Intl. Airport) صحبت خواهیم کرد.
  • به هنگام مسافرت و مهاجرت، قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد شامل حال تمامی افراد و وسایل همراه شان، و یا باری که با خود به کشور جدید حمل میکنند میشود.

    امارات متحده عربی، راهنمای فریت بار و قوانین گمرکی

    به هنگام مسافرت و مهاجرت، قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد شامل حال تمامی افراد و وسایل همراه شان، و یا باری که با خود به کشور جدید حمل میکنند میشود.

فرم های گمرکی کشور امارات متحده عربی جهت ترخیص محمولات هوایی

در دنیای امروز هر کشوری قوانین، ضوابط و رسوم خود را برای مراودات مادی و معنوی با دیگر ملل را دارد. ورود و خروج مسافر و تاجر و مهاجر نیز از بر این قاعده است. این افراد میباست جهت ورود خود و یا کالای همراه خود به کشور مقصد قوانین آن کشور را بطور صحیح اجرا نمایند. لازمه ورود کالا چه بصورت تجاری و یا چه بصورت مسافری و مهاجری به کشور امارات متحده عربی از طریق الهيئة الاتحادية للجمارك نیز از این قاعده کلی مستثنی نیست. لذا بر ان شدیم تا مدارک گمرکی مورد نیاز شما در کشور امارات متحده عربی را در این قسمت برای شما محیا کنیم.

شرایط امنیتی و حراستی فریت بار به دبی

فرودگاهها در سرتاسر دنیا یکی از امن ترین اماکن عمومی جهت حمل هوایی مسافرین وانواع کالای تجاری به حساب می آیند. حکومت ها ودولت های کشور های مختلف ، حفظ امنیت پایدار درفرودگاه های قلمرو حکومتی خود را ، بدون لحظه ای غفلت، یکی از وظایف اصلی خود و نمادی از قدرت آن کشور در حفظ آرامش، آسایش و امنیت مردمان خود قلمداد میکنند.
ادامه مطلب

ویدئو های دیدنی فریت بار