قوانین گمرکی فرودگاه بین‌ المللی کمپگوودا در پروسه حمل هوایی به شهر بنگلور

مراحل حمل هوایی به بنگلور و ترخیص کالا از گمرک هند


حمل هوایی به بنگلور در کشور هند، به دلیل دارا بودن ویژگی‌هایی مانند سرعت بالا، ایمنی استاندارد و قیمت مقرون‌به‌صرفه، محبوب‌ترین روش ارسال بار برای مسافرین و مهاجرین بوده است. در حمل هوایی به هند شرکت‌های عامل، بار شما را در فرودگاه مبدأ تحویل می‌گیرند و در فرودگاه بین‌المللی کمپگوودا بنگلور در کشور هند به شما تحویل می‌دهند. در این روند شما وارد فرایند حمل هوایی شده‌اید. البته این حمل‌ونقل هم آدابی دارد و قوانینی. گمرک کشور هند هم مانند دیگر کشورها قوانینی بر ورود کالا وضع کرده است که دانستن آن‌ها برای صاحبان بار ضروری است. قوانینی که در تمام فرودگاه‌ها و گمرک‌های کشور هند یکسان است. دفتر گمرک این فرودگاه CENTRAL BOARD OF INDIRECT TAXES AND CUSTOMS نام دارد.

قوانین مهم گمرک هند در حمل هوایی به بنگلور


با رسیدن بارتان به فرودگاه بین‌المللی کمپگوودا بنگلور در شهر بنگلور کشور هندوستان شما در مسیری قرار می‌گیرید که مقررات گمرکی این کشور برای شما تعیین کرده است. پس چه خوب است اگر با مالیات و عوارض مربوط به ورود کالاهای مختلف در این کشور آشنا باشید. شاید کسب این اطلاعات برایتان دشوار باشد؛ بنابراین، ما همه قوانین گمرکی مربوط به مسافرین و مهاجرین به کشور هند را در قالب متن، ویدیو و همچنین به صورت کامل در پادکست فریت بار و کارگو سفیران در اختیارتان نهاده‌ایم. فرم‌های لازم برای ترخیص کالا هم در سایت ما در دسترستان قرار دارد.

قوانین گمرک مسافری هند برای مسافرین بنگلور


حالا که به شهر بنگلور در کشور هند سفر می‌کنید، خوب است بدانید، در هنگام سفر به کشور هند هر مسافر مجاز است تا لوازم موردنیاز خود در سفر مانند البسه، لوازم الکترونیک، مواد غذایی و دخانیات را معاف از پرداخت عوارض گمرکی به این کشور بیاورد. ورود بار همراه مسافر در شرایط زیر معاف از عوارض گمرکی است:

  • لوازم شخصی دست‌دوم باشند و برای استفاده شخصی باشند.
  • اقلام همراه مسافر، به جز آن‌هایی که در طول سفر مصرف و تمام می‌شوند، در هنگام خروج فرد از هند، همراهش باشند.
  • سقف ارزش اقلامی که فرد به‌عنوان هدیه و سوغات با خود به هند می آورد نیز 15.000 روپیه (تقریباً معادل 210 دلار) است. برای مسافرینی که شهروند قانونی هندوستان هستند ارزش اقلام همراه معادل 50.000 روپیه (700 دلار) است.
این معافیت ها فقط برای بار همراه مسافرین هستند.
شما با شنیدن پادکست ما می‌توانید میزان عوارض گمرکی را بدانید. همین‌طور از مواد غذایی مجاز در گمرک هند نیز مطلع خواهید شد. همه اطلاعات گمرک مسافری و مهاجری نیز در این پادکست گنجانده شده که شنیدن آن را برای مسافران کشور هند ضروری می‌دانیم.

ورود کدام کالاها به بنگلور در گمرک هند ممنوع است


بار سفرتان به شهر بنگلور هند را می‌بندید؟ اگر شما هم به آسایش در سفر فکر می‌کنید و دنبال دردسر نیستید قبل از بستن چمدآن‌ها نگاهی هم به لیست کالاهای ممنوعه گمرک هند بیاندازید. چون وجود این اقلام در بار همراه یا ارسالی، شما را حسابی گرفتار خواهد کرد. از نظر قوانین گمرک کشور هند ورود این اقلام به این کشور ممنوع است:

  • مواد مخدر و روان گردان
  • محتوای پورنوگرافیک و مستهجن
  • اقلام تقلبی
  • عتیقه جات
  • نقشه ای که مرزهای هند را به درستی نشان ندهد.
  • اسکلت انسان
  • حیوانات وحشی و محصولات مربوط به آن‌ها

قوانین گمرکی هند برای مهاجرین بنگلور


حال فرض کنیم که شما به قصد مهاجرت به شهر بنگلور سفر می‌کنید. شرایط برای شما در بخش‌های گوناگون تغییر می‌کند. اول بار هوایی مهاجر. تردیدی نیست که میزان وسایل مورد نیاز مهاجر از مسافر بیشتر است. مسافر به قصد سیاحت سفر می‌کند و مهاجر با هدف اقامت. بار زیاد مهاجر عامل رودررویی با معضلی به نام اضافه‌بار مسافری می‌شود. اضافه‌باری که پرداخت جریمه‌اش برایتان دغدغه ایجاد می‌کند؛ اما به توصیه ما توجه کنید. فریت بار بهترین راه ارسال بار به هند است. اگر تصمیمتان را گرفتید با همکاران ما در شرکت سفیران تماس بگیرید. ما بارتان را از در منزل شما تحویل می‌گیریم و با هزینه بسیار کمتر از اضافه‌بار مسافری، بدون هیچ دغدغه‌ای در سلامت کامل در فرودگاه کشور هند به شما تحویل خواهیم داد.
در صورتی که در حال نقل مکان به هند هستید، یا برای تحصیل به هند سفر می‌کنید، بسته به مدت‌زمانی که قصد دارید در هند بمانید، امکان واردات برخی از لوازم شخصی و خانگی را به صورت معاف از عوارض دارید:

  • اگر 3 تا 6 ماه در هند می مانید:
  • لوازم شخصی و خانگی دست‌دوم به جز آن‌هایی که در لیست اقلام محروم از معافیت و لیست شماره 1 هستند، (اقلام موجود در لیست شماره 2) تا سقف ارزش معادل 60.000 روپیه (تقریباً 850 دلار) معاف از پرداخت عوارض هستند.

برای آگاهی از باقی موارد به پادکست مراجعه نمایید.

پادکست فریت بار و کارگو سفیران قسمت هند را حتماً بشنوید. با شنیدن این پادکست تکلیفتان را درباره مسائلی مثل بردن حیوان خانگی، ارسال هدیه برای یکی از بستگان، بردن جهیزیه زوج‌هایی که تازه ازدواج‌کرده‌اند و قوانین مربوط به بردن سوغاتی‌هایی مثل لواشک و آجیل خواهید دانست. هدف ما آسایش شما در سفر است. به نحوی که هیچ مانعی در ارسال بار پیش رویتان نباشد. زمانتان به هدر نرود و خاطره‌ای ناخوش برجای نماند. حتی فرم موردنیاز برای انتقال بار به کشور هند در سایت ما مهیاست. شنیدن پادکست‌های ما شما را به مسافری آماده تبدیل می‌کند.

آیا می‌توان در مرسوله حمل هوایی به بنگلور مواد غذایی قرارداد؟


ارسال اکثر مواد غذایی به صورت حمل هوایی بدون داشتن مجوز ممنوع است. لذا توصیه می‌کنیم مواد غذایی مجاز را در بار همراه خود قرار دهید.

حمل هوایی به بنگلور در مقصد هم هزینه‌ای دارد؟


خیر، هزینه حمل هوایی به صورت کامل در مبدأ دریافت می‌گردد، اما گیرنده باید مبلغ اندکی بابت هزینه‌های اداری دریافت بار در مقصد به ایرلاین پرداخت کند و البته ممکن است با توجه به ماهیت بارتان مجبور به پرداخت هزینه‌های گمرکی، انبارداری، حمل داخل فرودگاه و حمل از فرودگاه تا مقصد نهایی شوید.

حمل هوایی به بنگلور به چه میزان زمان نیاز دارد؟


پس از تحویل بار به فرودگاه مبدأ، به صورت معمول فرآیند حمل هوایی به سه تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.

اطلاعات بیشتر

گمرک تجاری (کارگو) در فرودگاه بین‌ المللی کمپگوودا

یکی از دروازه های ورود قانونی انواع کالا به کشور هندوستان ، گمرک Office Of The Principal Commissioner Of Customs, Airport & Air Cargo Complex ، واقع در فرودگاه بین‌ المللی کمپگوودا (Bengaluru Intl. Airport) میباشد. در واقع هرگونه کالایی چه به صورت مسافری غیر همراه و چه به صورت تجاری از مبدا و مقصد " گمرک کشورها" قابل تبادل میباشد. در این قسمت ما شما را با نقشه و موقعیت این گمرک تجاری ، به همراه اطلاعات ساعات کاری و تلفن این مرکز ، آشنا میکنیم. در صورتیکه شما بار خود را به شهر بنگلور فریت کرده اید نیاز دارید تا با مراجعه با این گمرک بار خود را به صورت قانونی، پس از پرداخت عوارض و مالیات های مربوطه ، ترخیص کرده و سپس محموله خود را به اقامتگاه، دفتر و یا انبار مورد نظر در شهر مقصد منتقل نمایید.
Office Of The Principal Commissioner Of Customs, Airport & Air Cargo Complex

شرکت های ترخیص کالا

پس از انجام پروسه فریت بار و رسیدن محموله شما به فرودگاه بین‌ المللی کمپگوودا (Bengaluru Intl. Airport) شما میتوانید بار خود را شخصا از گمرک فرودگاه بین‌ المللی کمپگوودا ترخیص نماید یا اینکه با استفاده از اطلاعات آمده در زیر و با بهره برداری از تجارب این شرکت ها بار خود را ترخیص نمایید.

پادکست راهنمای فریت بار و قوانین گمرکی کشور هندوستان

به هنگام مسافرت و مهاجرت، قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد شامل حال تمامی افراد و وسایل همراه شان، و یا باری که با خود به کشور جدید حمل میکنند میشود. این مهم شامل بار غیر همراه مسافرین و مهاجرین ، لوازم شخصی و یا لوازم منزل که به صورت محمولات هوایی و فریت بار به فرودگاه های مقصد فرستاده میشوند نیز هست. لذا مسافرین و مهاجرین میبایست قبل از ارسال هرگونه باری چه همراه و چه غیر همراه، از ابتدای به امر، از قوانین گمرکی کشور مقصد اگاهی داشته باشند. در این پادکست ما با شما در مورد قوانین گمرکی کشور هندوستان در شهر بنگلور واقع در فرودگاه Bengaluru Intl. Airport (Bengaluru Intl. Airport) صحبت خواهیم کرد.
  • به هنگام مسافرت و مهاجرت، قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد شامل حال تمامی افراد و وسایل همراه شان، و یا باری که با خود به کشور جدید حمل میکنند میشود.

    هندوستان، راهنمای فریت بار و قوانین گمرکی

    به هنگام مسافرت و مهاجرت، قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد شامل حال تمامی افراد و وسایل همراه شان، و یا باری که با خود به کشور جدید حمل میکنند میشود.

فرم های گمرکی کشور هندوستان جهت ترخیص محمولات هوایی

در دنیای امروز هر کشوری قوانین، ضوابط و رسوم خود را برای مراودات مادی و معنوی با دیگر ملل را دارد. ورود و خروج مسافر و تاجر و مهاجر نیز از بر این قاعده است. این افراد میباست جهت ورود خود و یا کالای همراه خود به کشور مقصد قوانین آن کشور را بطور صحیح اجرا نمایند. لازمه ورود کالا چه بصورت تجاری و یا چه بصورت مسافری و مهاجری به کشور هندوستان از طریق CENTRAL BOARD OF INDIRECT TAXES AND CUSTOMS نیز از این قاعده کلی مستثنی نیست. لذا بر ان شدیم تا مدارک گمرکی مورد نیاز شما در کشور هندوستان را در این قسمت برای شما محیا کنیم.

شرایط امنیتی و حراستی فریت بار به بنگلور

فرودگاهها در سرتاسر دنیا یکی از امن ترین اماکن عمومی جهت حمل هوایی مسافرین وانواع کالای تجاری به حساب می آیند. حکومت ها ودولت های کشور های مختلف ، حفظ امنیت پایدار درفرودگاه های قلمرو حکومتی خود را ، بدون لحظه ای غفلت، یکی از وظایف اصلی خود و نمادی از قدرت آن کشور در حفظ آرامش، آسایش و امنیت مردمان خود قلمداد میکنند.
ادامه مطلب

ویدئو های دیدنی فریت بار