هر آنچه باید در باره بسته بند اصولی و حمل هوایی کالای خطرناک بدانیم.

همیشه در همه کارها استثنائاتی هست؛ یعنی مواردی که کمتر درباره آن می‌شنویم و پرسش‌های فراوانی درباره‌اش به ذهن خطور می‌کند. در واژه‌نامه حمل هوایی بار به چنین موردی بر می‌خوریم: ارسال کالاهای خطرناک (  Dangerous Goods  ). موضوعی که شاید کمتر نامش را شنیده‌اید اما فراوان در اطرافتان وجود دارد. بدون اینکه بدانید. موضوع حساس تر از آن است که فکر می کنید. آن‌قدر حساس که پای سازمان‌های گوناگون بین‌المللی هم به میان آمده تا با وضع قوانینی سفت و سخت، حساسیت موضوع را دوچندان کنند. چون پای جان انسان ها در میان است و در حقیقت کالاهای خطرناک واقعاً می‌توانند خطرناک باشند. به گونه ای که می‌توانند جان خدمه پرواز، خدمه فرودگاهی و ساکنان اطراف فرودگاه را به خطر بی اندازند. برای همین همه دست به کار شده اند، سازمان ملل هم. وقتی سخن از فریت بار کالاهای خطرناک مطرح است می پرسیم: چه کالاهایی؟ این کالا چقدر خطرناک‌اند؟ اگر قرار است با هواپیما حمل شوند، چگونه باید بسته بندی شوند تا ایمنی کامل رعایت شود؟ اگر به لیست نه گانه یاتا (انجمن بین‌المللی حمل و نقل هوایی) نگاهی بیاندازیم متوجه می شویم که خیلی از کالاهای دور و برمان در شمار کالاهای خطرناک قرار می گیرند؛ مثلا رنگ‌ها، اسپری‌ها، کبریت، فندک. حتی لاک ناخن هم که در زیبایی به کار می آید وقتی به حمل هوایی وارد شود خطرناک خواهد بود. البته مواد گوناگون خطرات یکسانی ندارند. برای همین کالاها را در حمل هوایی به سه دسته خیلی خطرناک، خطرناک متوسط و کم خطر تقسیم بندی کرده‌اند. با این حال این کالاها به وفور در حال جابه‌جا شدن هستند. البته به دلیل حساسیت‌ها، حمل هوایی این کالاها با دقت بسیار انجام می شود. حتی نوع بسته‌بندی‌ها هم در مورد کالاهای خطرناک با کالاهای عادی بسیار متفاوت است. در این زمینه تجربه و دانش شرکت فریت بار و کارگو سفیران بی شک می‌تواند در ارسال موفق کالاهای خطرناک شما مؤثر باشد.
 

با نحوه بسته بندی و ارسال هوایی انواع کالای خطرناک در فرودگاه امام خمینی آشنا شویم

 
در صنعت حمل‌ونقل بین‌المللی، هرگونه جابه‌جایی، به صورت کلی یا جزئی را فریت بار می‌نامند، ولی عموماً منظور از فریت بار، حمل هوایی با استفاده از شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی است. فریت بار به نسبت دیگر راه‌های حمل مطمئن‌تر، سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر است و به صادرکننده امکان دسترسی به اقصی نقاط جهان را می‌دهد.
"حمل هوایی کالای خطرناک" به سرتاسر دنیا، باید با دقت و حساسیت خیلی زیاد و مطابق دستورات و آموزش‌های بین‌المللی صورت گیرد. کالاهای خطرناک انواع مختلفی را شامل می‌شوند و می‌توانند باعث آسیب یا مرگ یا آلودگی شوند. در حمل این‌گونه کالاها ایمنی از همه چیز مهم‌تر است. صادرکنندگان کالای خطرناک برای مسیرهای طولانی و دوردست راه هوایی را به راه‌های زمینی و دریایی ترجیح می‌دهند؛ هواپیماها ایمن، محتاط و سریع بوده، هزینه حمل پایین‌تری داشته و قوانین سخت‌گیرانه و نظارت ویژه‌ای روی حمل کالای خطرناک دارند. فریت بار یکی از راه‌های معتبر برای حمل مواد و کالاهای خطرناک است؛ اگر دستورالعمل‌ها و ضوابط حمل هوایی کاملاً رعایت شوند، فریت بار ریسک پایینی داشته و قادر است با سلامت کامل و هزینه کم این کالاها را به مقصد برساند.
اگر به دنبال شرکتی مطمئن هستید که از صفر تا صد کار را، یعنی  "بسته بندی کالای خطرناک" خود را به آن بسپارید، و سپس مسئولیت "ارسال هوایی کالای خطرناک" را نیز کاملا به همان مجموعه بسپارید،  می‌توانید به سفیران اعتماد کنید. شرکت خدمات فریت بار و کارگوی سفیران، با سال‌ها تجربه در فریت بار کالای خطرناک، می‌تواند کالاهای شما را مطابق راهنماها و ضوابط، با بالاترین استانداردهای جهانی و با مناسب‌ترین هزینه فریت بار به همه نقاط دنیا، حتی کشورهای دوردست ارسال کند. پیکاپ بار از همه استان‌های کشور، حمل کالا به فرودگاه، انجام تشریفات گمرکی در فرودگاه مبدأ و تحویل در گمرک مقصد از جمله خدماتی است که سفیران برای ارسال‌کنندگان کالای خطرناک انجام می‌دهد. برای مشاوره، کسب اطلاعات و ثبت درخواست لطفاً با شماره 88830215 تماس بگیرید.
 

نکاتی چند در مورد حمل هوایی انواع کالای خطرناک

 
برای فریت بار کالاهای خطرناک، انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (IATA) شرکت‌های حمل هوایی بار را ملزم کرده که کارکنان آموزش دیده و مطلع داشته باشند. این کارکنان باید در دوره‌های آموزشی معتبر زیر نظر این سازمان شرکت کنند تا بتوانند با کلاس‌های مواد خطرناک و برگه‌های اطلاعاتی ایمنی مواد (MSDS) کالا آشنا شوند و توانایی تشخیص، آماده‌سازی، بسته‌بندی و حمل هوایی کالاهای خطرناک را به دست آورند.
کالاهای خطرناک از این نظر که قابلیت انفجار و اشتعال و تخریب داشته و می‌توانند باعث مرگ یا آسیب جدی شود خطرآفرین و ویژه هستند و روی آن‌ها تأکید می‌شود. این کالاها به 9 گروه تقسیم می‌شوند:
 
  • مواد منفجره
موادی که منجر به انفجار یا مشابه آن خواهند شد مانند مهمات، مین‌های جنگی و برخی فشفشه‌ها.
 
  • گازها
گازهای تحت فشار، مايع و يا محلول در اثر فشار در این گروه هستند. مثل گاز فندک، آتش خاموش کن و گاز اشک آور.
 
  • مایعات قابل اشتعال
مايعات و مخلوط مايعاتی كه در اثر تماس آتش می‌گیرند. رنگ‌ها، الکل‌ها و بعضی چسب‌ها و لاک‌ها
 
  • جامدات قابل اشتعال
موادی که راحت آتش می‌گیرند یا موادی که می‌توانند خودبه‌خودی آتش بگیرند. مثل گوگرد، کبریت، نیترو نفتالین.
 
  • مواد اکسیدکننده
اکسیدکننده‌ها و پراکسیدهای آلی. این مواد خودبه‌خود نمی‌توانند آتش بگیرند ولی می‌توانند با مواد دیگر واکنش نشان بدهند و آتش بگیرند. مثل کود نیترات آمونیوم، کلرات کلسیم، سفید کننده‌ها.
 
  • مواد سمی و عفونی
موادی که می‌توانند به سلامتي انسان آسیب برسانند. مثل برخی نمونه‌های آزمایشگاهی، برخی محصولات بیولوژیکی و زباله‌های آزمایشگاهی و بیمارستانی.
 
  • مواد رادیواکتیو
مواد پرتوزا و آن‌هایی که از خود امواج راديواكتيو منتشر می‌کنند؛ مانند اورانیوم 233 و 235، پلوتونیوم 239 و 241.
 
  • خورنده‌ها
موادی که تماس با آن‌ها می‌تواند باعث آسيب شود؛ مانند اسید باتری، جیوه، اسید سولفوریک
 
  • سایر مواد خطرناک
هر ماده ای که در طول حمل هوایی خطر به بار آورد و در کلاس‌های پیشین قرار نگرفته باشد. همینطور این مواد جامدات و مایعات مضر بیهوش کننده را نیز شامل می شود. افزون بر آن منظور موادی است که برای خدمه خطرناک است و آنان را از انجام صحیح وظایف خود باز می دارد؛ مانند یخ خشک
 
 
 
 
 
 
فریت بار بعضی از این مواد به طور کلی ممنوع است، ولی بعضی دیگر را می‌توان با مجوزها و با شرایط خاص جابجا کرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد همه کالاهای خطرناک و آشنایی با کالاهایی که می‌توان آن‌ها را با هواپیما حمل کرد، به قسمت راهنمایی بسته بندی و حمل هوایی کالای خطرناک مراجعه کنید.
شرکت فریت بار و کارگوی سفیران به عنوان نماینده رسمی کلیه هواپیمایی‌های معتبر بین‌المللی فعال در ایران، یکی از شرکت‌های فعال در زمینه حمل کالاهای خطرناک است. سفیران با تبعیت از قوانین (IATA)، پرسنلی آموزش‌دیده دارد که از قوانین و ضوابط (IATA) در مورد کالاهای خطرناک آگاهی کامل دارند و توانایی تشخیص انواع مواد خطرناک، بسته‌بندی ایمن و نگهداری و حمل استاندارد آن‌ها را دارند. شما می‌توانید کالاهای خطرناک خود را به سفیران بسپارید و نسبت به ایمنی آن‌ها اطمینان داشته باشید.
در کنار همه این‌ها سفیران تلاش می‌کند هزینه فریت بار کالای خطرناک را تا حد منصفانه‌ای کاهش دهد تا صادرکنندگان این کالاها نگرانی‌ای از این بابت نداشته باشند.
 

هزینه بسته بندی و حمل هوایی کالای خطرناک

 
راه‌های دریایی و زمینی و ریلی قدمت بیشتری از فریت بار دارند و سال‌ها برای حمل و نقل بار مورد استفاده بوده‌اند ولی مشکلات متعددی دارند؛ از جمله دسترسی محدود به کشورهای دنیا، هزینه حمل خیلی زیاد، زمان طولانی حمل و ریسک بالا. همین عوامل باعث شده تا بسیاری برای ارسال کالاهای مهم، حساس و خطرناکشان به هواپیما یا فریت بار روی بیاورند که ضعف‌های کمتر و امتیازات بیشتری دارد. نتیجه این رویکرد این شده که طی چند سال اخیر استفاده از فریت بار رشد چشمگیری داشته و بسیاری را مجاب کرده برای حمل انواع کالاها، محصولات و حتی محمولات غیرتجاری از این شیوه استفاده کنند. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های فریت بار که باعث محبوبیت این شیوه جابجایی شده، هزینه حمل کمتر آن است. هزینه فریت بار به مراتب از هزینه حمل دریایی و هزینه‌های ریلی و جاده‌ای مقرون به صرفه‌تر است.
شرکت‌های هواپیمایی هزینه فریت بار کالای خطرناک را بر مبنای مقصد و وزن محاسباتی محموله تعیین می‌کنند که معمولاً هزینه‌ای معقول و توجیه‌پذیر خواهد بود. در حقیقت باید گفت هزینه فریت بار برای محموله‌های نه چندان بزرگ و بارهایی که هزینه حمل دریایی و زمینی گرانی دارند، اقتصادی و به صرفه است. با این تفاسیر فریت بار کالای خطرناک راهی درست و مناسب است؛ راهی که محصولات خطرناک را با احتیاط و ایمنی، با سرعت زیاد و هزینه حمل منصفانه به هر مقصدی می‌رساند.
سفیران تضمین می‌کند که محمولات کالای خطرناک را، در هر میزان وزنی که هست و هر مقصدی که دارد، با مناسب‌ترین نرخ به مقاصد مختلف ارسال کند. برای آشنایی بیشتر با شیوه محاسبه هزینه‌ها و تعیین هزینه فریت بار کالای خطرناک خود، با شماره 88830215 تماس بگیرید و با کارشناسان سفیران گفت‌وگو کنید.
 

برای ارسال هوایی کالای خطرناک از ترمینال بار فرودگاه امام خمینی به چه مدارکی نیاز است؟

 
برگه اطلاعات ایمنی مواد یا MSDS مهم‌ترین مدرکی است که برای خروج کالاهای خطرناک از کشور نیاز است. این برگه حاوی اطلاعاتی در مورد ماهیت مواد و شیوه نگهداری و حمل آن است. این برگه باید از طرف تولیدکننده کالای خطرناک صادر و تائید شده باشد. پرسنل سفیران پس از دریافت این برگه، صحت اطلاعات را تائید کرده و با خود کالا تطبیق می‌دهند و برای ارسال آماده می‌کنند. البته گاهی ممکن است نیاز به تائیدیه آزمایشگاه هم باشد.
توجه داشته باشید که گمرک کشورهای مختلف ممکن است قوانین خاص خود را داشته باشد و این احتمال همیشه هست که غیر از مدارکی که گمرک ایران از شما می‌خواهد، مدارک دیگری هم نیاز باشد. پس شما باید قبل از فریت بار، از قوانین فرودگاه مقصد آگاه باشید. اگر در این مورد سؤالی داشتید می‌توانید با شماره تلفن 88830215 تماس بگیرید و از سفیران بپرسید؛ کارشناسان این شرکت در مورد همه مدارک لازم برای فریت بار کالای خطرناک به کشورهای مختلف دنیا راهنمایی‌تان می‌کنند.
سفیران در طی تشریفات گمرکی در کنار شما حضور خواهد داشت و مشاوره و راهنمایی لازم را به شما خواهد داد. مطمئن باشید سفیران هر کمک و همراهی‌ای که برای کوتاه و تسهیل کردن پروسه گمرکی فریت بار کالای خطرناک لازم باشد انجام می‌دهد.
 

نحوه بسته بندی تخصصی انواع کالای خطرناک چگونه است؟

 
نحوه بسته‌بندی و نگهداری مواد خطرناک در برگه‌های MSDS آن‌ها ذکر شده است و باید دقیقاً مطابق همین برگه انجام شود. جعبه یا بسته‌هایی که این کالاها در آن قرار می‌گیرند باید از جنس‌های خاص و مورد تائید (IATA) بوده و علائم و نشانه‌های مخصوص این مواد را داشته باشد.
 
 
 
 
 
 
سفیران توانایی انجام مراحل بسته‌بندی و نگهداری و حمل کالاهای خطرناک را دارد و قادر است مطابق استانداردهای و دستورالعمل‌های بین‌المللی این کار را انجام دهد. سفیران با تجربه چند دهه فریت بار کالای خطرناک از اهمیت این کالاها به خوبی آگاه است و می‌تواند محموله شما را به خوبی برای فریت بار آماده کند تا با ایمنی کامل و با کمترین هزینه فریت بار ارسال شود.
 

صدور بارنامه جهت حمل هوایی کالای خطرناک در فرودگاه امام خمینی

 
شرکت خدمات فریت بار و کارگوی سفیران از سازمان هواپیمایی کشوری برای صدور بارنامه شرکت‌های هواپیمایی معتبر و انجام خدمات حمل هوایی مجوز رسمی دارد و می‌تواند با نرخی منصفانه این کار را بر عهده بگیرد و بار را در اسرع وقت به مقصد ارسال کند.
برای سفیران اعتبار شرکت های هواپیمایی بین‌المللی و مسیرهای پروازی اهمیت خیلی زیادی دارد و همیشه تلاش می‌کند محموله‌های کالای خطرناک و هر نوع کالای حساس دیگری را با بهترین شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی و مناسب‌ترین مسیرها به مقصد برساند. هدف این است که کالاها با بهترین شرایط نگهداری و با بیشترین سرعت حمل شوند و هزینه فریت بار کاهش یابد. برای همین سفیران هواپیماهای پهن‌پیکر و مسیرهای مستقیم را برای بار شما در نظر می‌گیرد که محموله شما در اسرع وقت و در سلامت کامل به کشور مورد نظر برسد.
دفتر این شرکت در فرودگاه امام خمینی، ترمینال کارگو، دفتر شماره سیزده قرار دارد و شماره تلفن آن 88830215 است. سفیران در قبال محصولات صادراتی شما مسئولیت‌پذیری کامل دارد و تمام تلاشش را برای جلب رضایت شما انجام می‌دهد.
 

سخن پایانی

 
سفیران امکان پیگیری آنلاین محموله در تمام مراحل فریت بار برای شما فراهم کرده است تا هر زمانی که خواستید از موقعیت محموله خود آگاه شوید. شرکت از بسته‌بندی و پیکاپ بار تا ارائه خدمات انبارداری در کشور را برای مشتریان انجام خواهد داد. صدور بارنامه و رزرو کتبی با کمترین قیمت نیز از خدمات اصلی شرکت سفیران است.
 
برای شروع همکاری با تلفن 88830215 تماس بگیرید. سفیران محموله کالای خطرناک شما را با کمترین هزینه فریت بار و بیشترین سرعت و در سلامت کامل به مقصد خواهد رساند.
 
حال که با گوشه‌ی از خدمات شرکت سفیران مستقر در باربری فرودگاه امام خمینی ، در زمینه حمل هوایی و فریت بار کالاهای خطرناک آشنا شدید بهتر است برخی قابلیت‌های دیگر این شرکت را نیز بدانید. با سفیران، هیچ خطری پیش رو نیست:
 
  • مشاوره رایگان برای حمل بار شما و بازدید آن در مبدأ
  • بسته‌بندی انواع بار جهت حمل هوایی فریت بار در محل کار یا منزل فرستنده 
  • تحویل بار در مبدأ و حمل زمینی آن به فرودگاه 
  • ارائه انواع خدمات انبارداری در مبدأ 
  • ارائه خدمات بیمه تکمیلی بار توسط شرکت‌های معتبر بیمه 
  • انجام تشریفات گمرکی در راستای خروج بار از گمرکات کشور و حمل هوایی به مقصد
  • صدور بارنامه با مناسب‌ترین نرخ حمل هوایی بار با معتبرترین ایرلاین های فعال در ایران
  • دریافت رزرو کتبی بار از ایرلاین و ارائه آن به فرستنده بار
  • ارائه خدمات آنلاین جستجوی بار جهت دریافت اطلاعات مراحل حمل توسط شرکت هواپیمایی
اطلاعات بیشتر

شرایط امنیتی و حراستی فریت کالای خطرناک

فرودگاهها در سرتاسر دنیا یکی از امن ترین اماکن عمومی جهت حمل هوایی مسافرین وانواع کالای تجاری به حساب می آیند. حکومت ها ودولت های کشور های مختلف ، حفظ امنیت پایدار درفرودگاه های قلمرو حکومتی خود را ، بدون لحظه ای غفلت، یکی از وظایف اصلی خود و نمادی از قدرت آن کشور در حفظ آرامش، آسایش و امنیت مردمان خود قلمداد میکنند.
ادامه مطلب

ارسال بار به تمامی کشورهای دنیا

ویدئو های دیدنی فریت بار